tirsdag 29. juni 2010

Ei veke har gått

I dag er det mandag, og det vil seie at det er ei veke sidan vi landa i New York. Tida går fort. Til no har det gått mest i sightseeing og sjopping, så i dag var det på tide med litt aktivitet. Dagen starta for min sin del på treningssenteret på hotellet. Der fekk eg prøve ein litt annan standard enn på treningssenteret til NTNU. Her var det handklede til utlån, apparat så langt auge kunne rekke og høgdepunktet, TV som eg kunne kople høyretelefonane på! Det finst visst slik i Noreg og etter det eg har høyrt, og eg gler meg til eg kan verte voksen å trene der :) TV gir mykje motivasjon!

Etter dette køyrte vi til Mission Bay Public Golf Course, og der fekk Hans Jakob prøvd ut sine virtuelle erfaringar etter timar med golfspeling saman med Tiger Woods på X-boksen vår heime. Dessverre var han nok ikkje like god live som i X-boks-spelet, men likevel god nok til å slå meg :)

Då vi skulle til å ta bilete av golfsvingen, oppdaga vi at minnekortet satt igjen i datamaskina. Difor vert det dårleg med bilete i dag.

Etter ni hol på golfbana sette vi kursen mot to ulike scrapbookbutikkar, noko eg har gleda meg til lenge! Butikkane gjekk Panduro ein høg gang og eg har fått kjøpt meg mykje kjekt til scrapbookinga! Meir oppdatering for spesielt interesserte lesarar (les: Lina og Marianne) kjem på eglagar.

I morgon er planen å surfe. Vi håpar på sol. Det har det vore dårleg med til no.