tirsdag 28. april 2009

O-verraskelse

Då er det altså klart. Eg har gjort min debut! I ein alder av 23 år har eg vore med i orienteringsløp for første gong. Bedriftsorientering nærare bestemt. Jorun, god venninne og "medisinenke", treng som meg noko å fylle eksamenstida med, og tok meg difor med på o-løp i dag på Melhus! Kort oppsummert så var det mykje myr, mange postar, stor forvirring i starten og enda større forvirring då det vart klart at eg kom før Jorun i mål, berre med tre minutt då! Likevel for meg, ein veldig stor seier :)

No ventar vi spent på heile resultatlista som skal komme i kveld.
Oppdatering: Eg kom på 5. plass av 6 moglege i mi klasse, K16-34 :) Eg er stornøgd. Slått av mange 50 år gamle damer, men eg har jo mange år å gå på!

Illustrasjonsfoto5 kommentarer:

Solveig sa...

Ej ser du e rutinert og har kledd dej i kamuflasje-farga sånn at motstanderane dine ikkje skal kunne sjå dej og følge dine stifinnerkunnskapa i skogen.. Godt tenkt Fru Hunnes!

Elisabeth sa...

Stifinnerkunnskapane var ikkje noko å snakke om. Der var dog andre med gode stifinnerkunnskapar. Deriblant Magne Westvik som eg brått traff på i skogen :)

Jorun sa...

Jeg må innrømme at jeg ikke sover så godt med tanke på at eneste deltaker i 74-79-årsklassen slo oss med et kvarter... Men vi slår til neste gang! :)

Bølleborg ;) sa...

Fantastisk! Orientering er gøy :) Jeg gav meg på topp, da jeg var 11 år ;)
Tips til neste gang: kan hende det går litt fortere hvis du ikke skal ta bilder overalt ;) hehe..

Håper alt står bra til med dere!

Elisabeth sa...

Hehe! Alltid lurt å lese innlegget godt å sjå at det var illustrasjonsfoto ;) Neste gang.. Neste gang..